06-27041069 info@spiegeltaal.nl

Over Spiegeltaal

Over Spiegeltaal

Spiegeltaal is een bedrijf voor (systemische) therapie en coaching en paardencoaching voor kinderen én volwassenen. Er wordt op een empatische manier gespiegeld en gewerkt aan bewustwording en waar nodig aan traumaverwerking.

Je mag binnen Spiegeltaal zijn wie je bent. Ik vind het inspirerend om je te kunnen begeleiden in het verkennen en verhelpen van niet helpende partonen en emoties, zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen, om daarmee sterker de toekomst in te gaan.

Typisch Ineke

intuïtief, duidelijk, respectvol, oprecht, analytisch.

In mijn werk heb ik een directe, empathische benadering, met een luisterend oor voor jouw verhaal.

Mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en die van anderen ligt me na aan het hart. Het motiveert me als ik merk dat mensen beseffen dat ze een keuze hebben en invloed kunnen uitoefenen op hun situatie. Dat streef ik ook na in mijn werk.

Achtergrond

Ik werk inmiddels al jaren als zelfstandig therapeut en coach en heb mijn opleidingen in de loop der jaren bij verschillende gerenomeerde organisaties gedaan, o.a. op het gebied van algemene coaching & therapie, systemisch werken, kindercoaching, NLP, Voice Dialogue en paardencoaching. De laatste jaren heb ik me verder gespecialiseerd in Neuro Emotionele Integratie (NEI), contextueel/systemisch therapeutisch werk (IZR en familieopstellingen), traumaverwerking d.m.v. Brainspotting, NEI, EMDR en MNRI reflexintegratie.

Voor mijn eigen ontwikkeling en vakinhoudelijke kennis doe ik regelmatig intervisie en supervisie.

Ik ben aangesloten bij de NFG en RBCZ.

Kvk inschrijving: 32131426

Lidmaatschap NFG: 9158

De hele kunst van het spreken, is begrepen te worden 

Contact

gevestigd in Amersfoort

© Spiegeltaal